Услови коришћења

Садржај

Сав садржај сајта је дело аутора (Милош Павков). Аутор не одговара за садржај линкова, који воде са сајта ка другим страницама. Ако сматрате да је нека информација објављена на овом сајту нетачна, избачена из контекста, или на неки други начин повређује ваша права, можете контактирати аутора и затражити исправку, уз приложене аргументе. Овај блог не објављује маркетиншке фото приче, тј. рекламу у виду чланка.

Коментари на блогу и чланцима

Коментари су став аутора коментара, а не став аутора блога. Коментари који садрже псовке и увреде биће уклоњени, као и коментари који се не односе на чланак који се коментарише. Такође, биће уклоњени и коментари који указују на словне, правописне и граматичке грешке, међутим, биће узети у обзир.

Преузимање фотографија и чланака

Фотографије и чланци са овог сајта могу се бесплатно преузети без тражења дозволе од аутора, када су у питању теме од јавног значаја. У том случају, чланци и фотографије се могу објавити на некомерцијалним блоговима, као и на сајтовима и у публикацијама непрофитних медијских, културних и других друштвених организација, изузев политичких странака, покрета и невладиних организација које се баве политиком. Садржај се може преузети и ради чувања у приватним архивама. Услови под којима се може бесплатно преузети и објавити садржај:

  1. Преузети садржај не сме се вадити из контекста, у којем је објављен на овом сајту.
  2. Не се сме користити за политичку и идеолошку пропаганду.
  3. Садржај, за који аутор дозвољава да се преузме и објави бесплатно, не сме се продавати, користити у рекламне и маркетиншке сврхе, нити на било који други начин комерцијализовати и наплаћивати.
  4. Аутор треба да буде потписан именом и презименом на страницама на којима су његове фотографије или чланци објављени.

Пожељно је направити и повратни линк ка страници са тим чланком, или фотографијом, на овом сајту. Пример за прављање линка можете погледати овде, или овде. И поред тога што то није обавезно, аутор би био захвалан да га обавестите о објављивању преузетог садржаја, под горе наведеним условима.

За преузимање садржаја ради продаје, рекламе, маркетинга, објављивања у комерцијалним медијима, као и других комерцијалних намена, потребно је контактирати аутора ради договора.

Аутор задржава право, да без најаве промени услове коришћења.

Advertisements