Услови коришћења

Садржај

Сав садржај сајта је дело аутора (Милош Павков). Аутор не одговара за садржај линкова, који воде са сајта ка другим страницама. Ако сматрате да је нека информација објављена на овом сајту нетачна, избачена из контекста, или на неки други начин повређује ваша права, можете контактирати аутора и затражити исправку, уз приложене аргументе. Овај блог не објављује маркетиншке фото приче, тј. рекламу у виду чланка.

Коментари на блогу и чланцима

Коментари су став аутора коментара, а не став аутора блога. Коментари који садрже псовке и увреде биће уклоњени, као и коментари који се не односе на чланак који се коментарише. Такође, биће уклоњени и коментари који указују на словне, правописне и граматичке грешке, међутим, биће узети у обзир.

Преузимање фотографија и чланака

Фотографије и чланци са овог сајта могу се бесплатно преузети без тражења дозволе од аутора. Преузтети садржај може се објавити у медијима, на блоговима, као и на другим страницама, под следећим условима:

  1. Преузети садржај не сме се вадити из контекста, у којем је објављен на овом сајту.
  2. Не се сме користити за политичку и идеолошку пропаганду.
  3. Садржај, за који аутор дозвољава да се преузме и објави бесплатно, не сме се продавати, користити у рекламне и маркетиншке сврхе, нити на било који други начин комерцијализовати и наплаћивати.
  4. Ако се преузети садржај обљављује на интернету, или у штампаним издањима, потребно је навести као извор интернет адресу „www.milospavkov.net“, уместо потписивања аутора именом и презименом. Интернет медији треба да направе и повратни линк ка страници са тим чланком, или фотографијом, на овом сајту. Разлог томе јесте то, што се именом и презименом у штампаним и интернет издањима потписују чланови редакције и сарадници, који су за свој рад плаћени. Ако је садржај пренет са независног интернет медија – блога „Милош Павков – Фотографија“ без икакве накнаде аутору, онда је неопходно да тај медиј буде наведен као извор, а не да аутор блога буде потписан као плаћени сарадник, иако он то није. Изузетак од овог услова су кратке приче. За њихово објављивање мора се добити дозвола аутора.

Аутор задржава право, да без најаве промени услове коришћења.