ФОТО: Ускршње зеке на гвозденим коњима

Неколико десетина новосадских бајкера поделило је данас слаткише и ускршња јаја штићеницима Дома за децу и омладину ометену у развоју у Ветернику. Они су тиме већ традиционално показали, да се на добра дела поводом ускршњих празника могу одлучити и обични људи, из чисте добре воље, а не само званичници и представници компанија, који желе да искористе празничну атмосферу да се мало промовишу.

За бајкере мало труда, а за кориснике Дома у Верернику пуно радости. Да и њихови осмеси то потврђују, сматра Зорица Влајинић, васпитачица у Дому.

-Ова посета показује да и током великих празника имамо пуно пријатеља, који нас не заборављају – наглашава она.

-Желелмо да покажемо, да је овај наш труд за неког сва срећа овог света – каже Сандра Штели, ПР моторашке дружине „Апостоли“. Према њеним речима, ова акција је отворена за све бајкере, без обзира на то, којем мото клубу припадају.

-Наша појава измамљује њихов осмех, што и нас чини задовољним. Пуно нам је срце – каже Радослав Бата Дружетић, председника мото клуба „Хорда“.

Као посебан спектакл, бајкери су се од „НС кафеа“ – где су се окупили – па до Ветерника, провозали у колони. То је била атракција за све посматраче који су се нашли на улици.

Окупљање бајкера испред „НС кафеа“.

Фото, текст: М.П.